Zoals vele anderen die een boek hebben geschreven, zit ik steeds vol met ideeën, inzichten en gedachten. De beste manier voor mij om hier mee om te gaan is, om deze van me af te schrijven en te delen via artikelen en boeken.
Op dit moment heb ik vijf boeken zelf geschreven en aan 3 andere boeken meegewerkt.

Het eerste boek dat ik heb geschreven is de managementroman: ‘Elke dag als de zon opkomt', over de geschiedenis van de community economie. Het is een boek om mensen te raken en te inspireren met een spannend verhaal. Deze managementroman beschrijft de geschiedenis van de community economie door de ogen van de twee hoofdrolspelers: Miles en Susan. In hun zoektocht naar een andere wereld, waar bedrijven en banken niet langer meer het centrum van zakendoen zijn, ontwikkelen ze samen een nieuwe visie en een nieuw organisatiemodel. ‘Elke dag als de zon opkomt’ is geen gewoon managementboek, maar een spannend en gemakkelijk leesbaar verhaal. Deze roman geeft op inspirerende en speelse wijze een beeld van een nieuwe toekomst. Susan studeert organisatiekunde en doet haar afstudeeronderzoek in het bedrijf van Miles. Je reist mee in hun zoektocht naar een andere wereld. Een wereld waarin bedrijven niet langer vanzelfsprekend zijn. Het boek stelt vragen en geeft antwoorden: Waarom staan we elke dag in de file naar ons bedrijf? Waarom bestaan bedrijven eigenlijk? Waarom zijn bedrijven ooit ontstaan?
Miles en Susan concluderen dat we steeds minder  binnen de muren van bedrijven zullen werken en steeds meer gaan samenwerken in communities. ‘Elke dag als de zon opkomt’, beschrijft op een speciale wijze het ontstaan van de community economie. Alsof je er zelf middenin zit.

De visie, het model, de infrastructuur en het programma, waar Susan en Miles aan denken, worden verder uitgewerkt en toegelicht in een aantal Weconomics boeken. Dit zijn non-fictie boeken met literatuurverwijzingen, onderzoeksresultaten en eigen ervaringen van de auteur. Deze boekenreeks is opgebouwd uit een analyse-, theorie- en praktijkboek voor specialisten die communities ontwerpen en ontwikkelen en een boek dat zich meer richt op de eindgebruiker: de informatiewerker. Deze boeken zijn als het ware het resultaat van de zoektocht van Miles en Susan. Ze zijn een soort afstudeerverslag van Susan. Klik hier voor meer informatie over mijn boeken.

Naast boeken schrijf ik ook regelmatig artikelen.